The Art of Seafood, the Cooking of
La Alondra
Immersed in Tradition: Artisan Seafood Cooking
At La Alondra, cooking seafood is an art rooted in the freshness of the sea and the experience of our team led by Antonio, a world leader in seafood preparation.
Directly from the Market
Our team selects the finest seafood at the port and sends it directly to La Alondra. In our factory, each crab, spider crab, king crab, shrimp, prawn, and langoustine is carefully immersed in our pot filled with water and salt. This process is designed with a single goal: to elevate the natural flavors of the seafood to their maximum expression.
Guided by Antonio's mastery and knowledge, our team of cooks works in harmony to ensure a perfect cooking process. This fusion of technique and tradition results in a culinary feast that delights the most discerning palates of our hospitality clients and seafood enthusiasts who visit our fish markets in Valladolid.
Cocedero de Marisco La AlondraCocedero de Marisco La Alondra, Centolla y Centollo | Camarón VivoCamarón vivo de Pescaderías La Alondra | Embasado de Nécora CocidaTrabajadores de La Alondra termosellan Nécoras cocidas |
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Nécora vivaNécoras vivas, en su paso previo para cocinarse | Nécora CocidaNécoras cocidas en el cocedero de La Alondra | Preparación de Marisco para su cocederoPreparando Marisco para ser cocido |
Cestas de MariscoCestas de Marisco listo para ser cocido. | Nécora cocida embasadoPreparación de Nécoras cocidas | Centolla y buey de mar saliendo de la tinaTina de centollas, centollos y buey de mar listos para ser cocidos |
La AlondraCartel de La Alondra | Centollos y Centollas listos para entrar al cocederoCentollos y Centollas listos para entrar al cocedero | Centollos y Centollas listos para entrar al cocederocajas de Centollos y Centollas listos para entrar al cocedero |
Centollos y centollasCajas de Centollas y centollos termosellados listos para entregarse en las pescaderías La Alondra | C0402T01Preparación de Cajas de Centollas y centollos termosellados por trabajadores de la Fabrica de La Alondra | Enfriador de MariscoOperario de La Alondra manipula maquina de enfriamiento de Marisco |
Termosellado de Centollo y CentollaOperaria de La Alondra prepara pedido de Centollos y Centollas. | Centollos y CentollasCaja de madero con Centollos y Centollas directamente llegado de la Lonja | Bogavante AZUL VivoBogabante Azul vivo en cesta recién traído de la Lonja |
Preparación pedido de Marisco de Centollo, Centolla y Buey de MarPreparación pedido de Marisco de Centollo, Centolla y Buey de Mar por operario de la Fábrica de la Alondra | Nécoras CocidadCaja de Nécoras Cocidas listas para comer. | Cocedero de MAriscoOperario saca marisco de cocedero industrial de marisco |
Mostrador de Pescaderías La AlondraMostrador de Marisco de Pescadería La Alondra. Gambas de Huelva, Lomo Don Miguel, Centollas y Centollos. | Centollos y Centollas en Pescaderías La AlondraCentollos y Centollas cocidos en mostrador de Pescaderías La Alondra | Langostino Miadriatica CocidoCajas de Langostinos cocidos Miadriatica listos para ser entregados a Hosteleros. |
Preparación de Pedidos de Marisco CocidoOperarios de Pescados La Alondra, preparan pedido de Nécoras cocidas. | Mostrador de Pescaderías La AlondraZamburiñas y Langostinos cocidos La Alondra en Pescaería. | BogavanteBogavante de Canada |
GambónGambón GIgante de Pescados La Alondra |
Discover at La Alondra the delight of artisanal seafood cooking, where each dish tells the story of a meticulous process that pays homage to freshness and gastronomic excellence.